Да бъдем водеща компания в строителството, припозната за качество и иновации, да подкрепяме нашите служители и общностите, в които работим, като сме предпочитан изпълнител на нашия пазар. Да бъдем лидер в предоставянето на строителни услуги с добавена стойност на нашите клиенти, като създава успешно партньорство с тях по време на целия строителен процес.

Висококачествено строителство

С доверие в нашата ефективност и точност, предоставяме завършени проекти, които отразяват грижата ни за вашия комфорт и спокойствие.

7

Жилищни сгради

300+

Жилища

Екип

Екипът е сърцето на всяко успешно начинание, независимо от сферата на дейност. Именно за това във VM Invest ние държим толкова много на него.

Васил Михайлов

Изпълнителен Директор

Маргрет Сукияс

Член на Съвета на Директорите

Вера Николова

Мениджър Продажби

Петър Сотиров

Търговски Директор

Ваклин Петков

Мениджър Проекти

Миряна Русева

Мениджър Продажби

Десислава Тодорова

Юрисконсулт

Красимир Възгечев

Технически Ръководител

Предимствата, които ни отличават

 • Локацията е от изключителна важност за един имот. Именно за това ниe избираме перспективни райони с висока комуникативност.

 • Не пестим от материали. Нашият стриктен инвеститорски контрол, който всеки ден следи качеството на изпълененито е гарант за качество и изпълнение спрямо определените срокове

 • Предлагаме гъвкави схеми на плащане, целящи да улеснят клиента и да удовлетворят неговите нужди и възможности.

  Можете да изберете между
  50%-30%-10%-10%,
  30%-30%-30%-10%
  и 20%-0%-0%-80%.

 • Нашите договори са прозрачни, без скрити клаузи и малки шрифтове. Цените ни не подлежат на индексация, това означава, че Вие плащате точно толкова колкото сте се договорили с нас.

300+

Жилища, изпълнени с безкомпромистност и стриктен контрол на качеството

Съчетаваме техническо майсторство и творческа визия, създавайки уникални и функционални обекти, които отразяват висок стандарт на професионализъм и естетика.

Разбираме нуждите на нашите клиенти, като се стремим да ги подкрепяме и вдъхновяваме ежедневно с всяко наше решение/всеки наш избор. Градим по-стойностно бъдеще чрез нашите иновативни строителни решения за да въздействаме положително и да оставим трайна следа в нашето общество.

Ние сме толкова добри заради нашите партньори

Разгледай нашите последни проекти