Нашият стандарт

Съчетаваме техническо майсторство и творческа визия, създавайки уникални и функционални обекти, които отразяват висок стандарт на професионализъм и естетика.

Разбираме нуждите на нашите клиенти, като се стремим да ги подкрепяме и вдъхновяваме ежедневно с всяко наше решение/всеки наш избор. Градим по-стойностно бъдеще чрез нашите иновативни строителни решения за да въздействаме положително и да оставим трайна следа в нашето общество.

Нашата визия

  • Да бъдем водеща компания в строителството, припозната за качество и иновации, да подкрепяме нашите служители и общностите, в които работим, като сме предпочитан изпълнител на нашия пазар. Да бъдем лидер в предоставянето на строителни услуги с добавена стойност на нашите клиенти, като създава успешно партньорство с тях по време на целия строителен процес.

  • Разбираме нуждите на нашите клиенти, като се стремим да ги подкрепяме и вдъхновяваме ежедневно с всяко наше решение/всеки наш избор. Градим по-стойностно бъдеще чрез нашите иновативни строителни решения за да въздействаме положително и да оставим трайна следа в нашето общество.

  • Да предоставим на нашите клиенти висококачествени строителни услуги na справедливи и конкурентни пазарни цени. Да постигнем устойчивост на компанията чрез препоръките на нашите удовлетворени клиенти, като работим с внимание към детайла и отношение към услугите.Да намалим вредите върху околната среда с използването на ВЕИ и рециклирането на строителни отпадъци и материали

  • Ние вярваме, че високотo ниво на професионализъм, почтеност и честност в отношенията си с нашите доставчици, подизпълнители и клиенти, е правилният път за развитие. Целим Да установим трайни взаимоотношения с клиентите си, като надхвърлим техните очаквания и спечелим доверието им чрез изключителна работа на всеки член на строителния екип.

Технически характеристики

  • За да понижим коефициента нa топлопреминаване изграждаме стените с блок за зидарии Винербергер Porotherm 25 Thermo, по този начин повишаваме енергийната ефективност на сградата и гарантираме по-ниски разходи за отопление и климатизация.

  • Нашият партньор SOLID предлагат едни от най-добрите решения на пазара, когато се отнася до сигурност, функционалност и удобство.

  • Тухла WIENERBERGER POROTHERM 25 THERMO предлага перфектна шумоизолираност и високо ниво на изолация през студените зимни и горещите летни месеци.

Енергоефективност

Високият коефициент на енергийнаефективност постигаме благодарение на качествената дограма и изолационна система на всички външни стени, тавани и покривни тераси. Планираме изграждане и на соларни инсталации с цел минимизирането на експлоатационните разходи на сградата.

01

УСТОЙЧИВИ МАТЕРИАЛИ И ПРАКТИКИ

Намаляване на топлозагубите през външните елементи на сградата, включително стени, фасада и дограма.

02

ВЪЗОБНЯВАЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ

Оптимизиране на експлоатационните характеристики на сградата чрез употребата на възобновяеми източници на енергия.

03

ЕНЕРГИЙНО ЕФЕКТИВНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Потреблението на електроенергия за общите части е сведено до минимум, благодарение на употребата на LED и други енергоспестяващи осветителни тела.

04

ОПТИМИЗИРАНЕ НА ЕСТЕСТВЕНАТА СВЕТЛИНА

Използваме максимално естествената светлина, като залагаме на големи прозорци за да намалим употребата на изкуствено осветление.

Разгледай нашите последни проекти